MEB TEGM Okul Öncesi Eğitim Yarıyıl Etkinlik Takvimi

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi doğrultusunda yarıyıl tatili 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma günü tamamlanacaktır. Yarıyıl tatili süresi boyunca;  okul ile ev arasındaki devamlılığın desteklenerek çocukların edindiği bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığının sağlanması amaçlarına yönelik olarak “Yarıyıl Tatili Etkinlik Takvimi” hazırlanmıştır.

Okul öncesi kademesine yönelik hazırlanan bu takvim https://tegm.meb.gov.tr internet adresinde "Yayınlarımız" başlığı altında da yayımlanmıştır.

Aşağıda yer alan bağlantıdan da erişebileceğiniz takvimdeki etkinliklerle yarıyıl tatilini çocuğunuzla verimli ve keyifli bir şekilde geçirmenizi dileriz.

/meb_iys_dosyalar/06/25/770448/dosyalar/2024_01/30134608_mebokuloncesiegitimyariyiltatilietkinliktakvimi.pdf